Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

NJO & Nøgleharpespilleren Torbjörn Näsbom

November 12, 2021, showtime 19:30 - 22:30

Pierre Dørge & New Jungle Orchestra meets Torbjörn Näsbom.

 

I Støberiet, Blågårds Plads 5, Kbh, fredag d.12.november kl 19:30 opstår der nye magiske toner i et nyt spændende samarbejde mellem New Jungle Orchestra og den svenske nøgleharpemusiker Torbjörn Näsbom.

 

New Jungle Orchestra spiller verdensmusik på højeste niveau, i en egen klasse. Med en blanding af jazz, asiatisk, afrikansk og europæisk musik – og generelt vanvid – skaber de deres eget dadaistiske univers, og giver publikum en unik og ekstraordinær oplevelse. Nu har de en af Sveriges mest værdsatte spillemænd i kikkerten nøgleharpespilleren Torbjörn Näsbom. Både Torbjörn og New Jungle Orchestra har nysgerrigheden og lysten til kaste sig ud i en hybrid mellem svensk folkemusik og New Junge Orchestras lyd – som der kun findes en af i verden!

 

I samspillet mellem dirigenten, musikerne og publikum opstår et spontant nærvær. Den kontrastrige musik forvandler sig fra smertelig skønhed til sprudlede glæde, fra det enkle banale til det komplekse, fra stramme gennemkomponerede sekvenser til fabulerende frie forløb forført af rå rytmiske “grooves”- polskaer, hopsasaer – enigmatisk musik fra de sorte huller i “Outer space” lander i den smukkeste ballade, så de rejsende går hjem med fornyet energi og eftertænksomhed efter en musikalsk oplevelse udover det sædvanlige.

Line-up:

 

Gæste-solist:    Torbjörn Näsbom, nøgleharpe

Pierre Dørge                      dirigent & guitar

Tobias Wiklund                trompet

Anders Banke klarinet  basklarinet & ten.sax

Kenneth Agerholm          trombone

Irene Becker                     piano & synthesizer

Thommy Andersson       kontrabas

Ayi Solomon afrikansk perkussion

Martin Andersen             trommer

 

Venue

Støberiet, Blgårds Plads 5, København

Venue

Støberiet, Blgårds Plads 5, København